NOVEDADES
NOVEDADES

AEBALL ha col·laborat en la organització de la “V Trobada Obrir portes a l´excel·lència” del diari Expansión


AEBALL va col·laborar ahir, juntament amb el diari Expansión, en l'organització de la V Trobada Obrir portes a l'excel·lència "Impuls a les Infraestructures a Catalunya", dins el XX aniversari de l'edició d'Expansió a Catalunya.

Núria Marín, la alcaldessa de L’Hospitalet, Isabel Pardo de Vera, presidenta d’Adif, i el secretari d’Infraestructures i Mobilitat del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, Ricard Font, han participat en l’obertura de les jornades que ha tingut lloc a l’edifici de l’Harmonia de L’Hospitalet.

En la seva intervenció en la jornada, l’alcaldessa Núria Marín va insistir en “la importància cabdal que tindrà el soterrament de les vies del tren al seu pas per L’Hospitalet, tant per a la ciutat com per a tota la mobilitat metropolitana, ja que la cobertura de les vies permetrà, alhora, superar la fractura que trenca la ciutat, així com els problemes de la xarxa de Rodalies. El soterrament de les dues línies ferroviàries, la de Vilanova i la de Vilafranca, més l’intercanviador de la Torrassa són la pedra angular d’una xarxa de Rodalies eficient”.

L’alcaldessa va recordar que “el cobriment de les vies era una actuació convinguda i acordada per totes les administracions implicades, que ha estat anys dormint en un calaix del Ministeri i que, finalment, ha pogut reactivar”. També va destacar que, “gràcies al soterrament i al nou intercanviador, guanyarem una bona xarxa de Rodalies, digna del segle XXI, que permetrà una comunicació intermodal eficient, reactivarà l’economia i ajudarà a minorar la contaminació i els embussos que provoca el vehicle privat”.
Ampliar imagen


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona