NOVEDADES
NOVEDADES

Les empreses del territori recolzen a AEBALL amb l´assistència de més de 1500 empresaris i directius en els seus actes


AEBALL i UPMBALL van tancar l’any 2017 amb la participació de 1.500 assistents representats de diferents empreses de L’Hospitalet i del Baix Llobregat a les jornades i tallers que es van organitzar, i que van tractar diferents temes d'interès i novetats que afecten al món empresarial. Aquestes xifres impliquen un increment del 20% de la participació respecte l’any anterior.

AEBALL i UPMBALL van organitzar durant el 2017 una trentena d’actes i jornades de la mà de col·laboradors com KPMG, Ferrer & Ojeda, SOLRED, Ayming, la Universitat Politècnica de Catalunya o Fortuny Legal, que han participat aportant els seus coneixements i experiència i compartint-la amb tots els assistents. Els principals temes que s’han tractat han sigut: temes jurídics/legals i fiscals, últimes novetats i tendències tecnològiques i d’innovació, estratègia empresarial i digitalització.
Alguns exemples són: Jornada sobre les Solucions pràctiques pel Subministrament Immediat d’Informació (IVA), Jornada sobre la Indústria 4.0, Jornada sobre el Nou Reglament de Protecció de Dades, Jornada sobre La importància de la imatge corporativa en l’entorn digital, entre d’altres.

En el camp de promoció internacional, de la mà de Foment del Treball, es van realitzar diferents jornades relacionades amb: "Oportunitats de negoci i inversió a Cuba i a Sud-àfrica", "Oportunitats d'inversió en el sector turístic i immobiliari a Lisboa", "Oportunitats de negoci a l'Iran després de les sancions", "La gestió del talent, eix de l'excel·lència en internacionalització", i "Noves oportunitats de negoci a la Xina". També es van celebrar tallers pràctics sobre la "Elaboració d'un Pla d'Exportació", i la "Negociació intercultural efectiva per a PIMES amb vocació internacional".

A més, es van organitzar diferents Networkings d’Ocupació. Es tracta de trobades entre empreses i candidats amb l’objectiu d’afavorir la inserció laboral a persones majors de 30 anys que es troben a l’atur. Més de 80 persones i 20 empreses van participar en les diferents sessions d’ocupació organitzades per l’entitat de les quals cal destacar que el 25% dels participants van trobar feina.

Pel que fa al 2018, s’han realitzat també sessions informatives sobre tendències i novetats. Les properes jornades previstes per setembre i octubre són “Controlling com a funció de Direcció” i “Novetats en matèria d’Assegurances”.Ampliar imagen


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona