NOVEDADES
NOVEDADES

AEBALL organitza un eWorkshop per tractar les mesures per reforçar la solvència de les empreses


L'AEBALL, amb la col·laboració del soci Ramón i Cajal Abogados, organitza el pròxim 28 d'abril, a les 9:30 hores, l'eWorkshop" Novetats en matèria concursal", on es donaran a conèixer les diferents mesures i eines que reforcen la liquiditat i la solvència de les empreses davant la situació provocada per la COVID-19.

Segons ha fixat el Govern espanyol mitjançant el Reial decret llei 5/2021, de 12 de març, la moratòria concursal es prorroga fins al 31 de desembre de 2021. Al mateix temps, s'han aprovat mesures addicionals de tipus econòmic i processal per a reforçar la liquiditat i solvència de les empreses.

En aquest sentit, a la sessió virtual es parlarà de l'escenari actual després de la pròrroga de la moratòria concursal i s'analitzaran les iniciatives per part dels Jutjats del Mercantil de Barcelona i Madrid per a promoure la utilització del procès de vendes d'unitats productives, com a mecanisme idoni per a preservar el valor dels actius en risc.

Una vegada tractats aquests punts, les empreses podran plantejar els seus dubtes als experts Ramón Fernández-Aceytuno, soci responsable de l'àrea processal i concursal de Ramón y Cajal Abogados i Carmen Fernández-Hontoria, sòcia de l'àrea processal i concursal de Ramón y Cajal Abogados.

Per poder assistir a aquesta sessió només és necessari un dispositiu amb connexió a Internet i descarregar una aplicació.

Inscripcions i més informació: AQUÍ

#TreballemPerGuanyarElFutur #EActiVate


Ampliar imagen


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona