NOVEDADES
NOVEDADES

AEBALL ha organitzat una jornada virtual per impulsar la negociació col·lectiva en el context de la COVID-19


El passat dijous 15 d’abril es va celebrar, amb la col·laboració de Foment del Treball, la jornada virtual "La negociació col·lectiva en el context de la COVID-19”, on es van tractar estratègies en l'elaboració de les plataformes empresarials i com donar resposta a les peticions sindicals.

Segons es va detallar a la sessió, l'acord entre empresaris i representants de les persones treballadores permet a més que en el disseny i implementació d'aquests canvis i mesures intervinguin els treballadors a través de la seva representació evitant situacions que puguin generar conflictivitat i que puguin dificultar aquesta recuperació. Així mateix, les normatives recentment publicades fan nombroses crides a la concreció de les seves disposicions mitjançant la negociació col·lectiva.

La jornada virtual va estar liderada per l’expert José Luis Salido Banús, Professor Titular d'Universitat. Soci de Salido Bellmunt Abogados, S.L.P. i Negociador de Convenis Col·lectius.

El ponent va tractar a la seva intervenció el paper de la negociació col·lectiva en l'actual situació de crisi sanitàri i la futura recuperació, les estratègies en l'elaboració de les plataformes empresarials i com donar resposta a les peticions sindicals.

Amb aquest format de trobades virtuals permet a les empreses resoldre els seus dubtes de manera ràpida i directa, a més de poder compartir experiències i bones pràctiques amb altres companyies del territori.

Aquesta sessió forma part d'un cicle sobre diàleg social, teletreball, negociació col·lectiva, legislació laboral, etc. organitzat per AEBALL/UPMBALL i Foment del Treball, com a part dels Plans de Formació de l’àmbit de Catalunya, adreçats a la capacitació per al desenvolupament de les funcions relacionades amb el diàleg social i la negociació col·lectiva. A més, ha comptat amb el suport del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya.

#TreballemPerGuanyarElFutur
#EActiVate


Ampliar imagen


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona