NOVEDADES
NOVEDADES

Networking d´Ocupació virtual: Una sessió per conèixer i entrevistar-se amb talent jove


Des del Pacte Local per l’Ocupació i el Desenvolupament Econòmic de L’Hospitalet, del qual AEBALL forma part, en el marc de la 7a Setmana de la FP a l’Hospitalet, el Club de Responsables de RRHH d’AEBALL/UPMBALL ha organitzat un Networking d’Ocupació virtual per a que els Responsables de RRHH de les nostres empreses puguin conèixer i entrevistar a joves a punt de titular-se en Cicles Formatius de Grau Superior.

Es tracta de 100 joves del darrer curs de Cicles Formatius de Grau Superior, que s’imparteixen a la ciutat de L’Hospitalet en les següents especialitats: Administració i Finances, Automatització i Robòtica Industrial, Desenvolupament d'Aplicacions Web, Màrqueting i Publicitat, Mecatrònica Industrial, Programació de la Producció en Fabricació Mecànica, Sistemes de Telecomunicacions i Informàtics i Sistemes Electrotècnics i Automatitzats.

Només 10 empreses participaran en la trobada.Queden 6 vacants

Les entrevistes s’agendaran segon les necessitats reals de les empreses participants.

AGENDA:
21 d’abril de 2021
FORMAT VIRTUAL

09:30 h. Benvinguda Institucional dels agents socials del Pacte Local.
09:50 h. Explicació de la metodologia d’entrevistes.
10:00 h. Inici de les entrevistes: Networking de Responsables RRHH / Participants del programa.
12:15 h. Finalització de les entrevistes.

Que aconseguiràs?
-Conèixer candidats amb una metodologia molt dinàmica.
-Realitzar entrevistes personals amb diferents perfils que poden cobrir necessitats de personal actuals o futures de la teva empresa, i tot en un sol matí.
-Millora de la RSC (Responsabilitat Social Corporativa) de l’empresa.

Saps quins ajuts tens disponibles per a la contractació d'aquest col·lectiu?
- Ajuntament de L’Hospitalet: A través del programa “Contracta a L’H”, l’Ajuntament de la ciutat ofereix una subvenció de com a màxim del 50 % de les despeses salarials i de seguretat social per a noves contractacions de persones de L’Hospitalet aturades per a un període mínim de 6 mesos. El termini màxim subvencionable serà d’un any.
- “la Caixa” Feina Jove: línia d’ajuts a la contractació de persones joves (de 16 a 29 anys) inscrites en el Sistema Nacional de Garantía Juvenil (ajudes limitades atorgades per estricte ordre de tramitació fins el 15 de març de 2022):
- Ajuts fins a 4.200 €: Contractació de duració determinada a jornada completa amb un mínim de 6 mesos de permanència.
- Ajuts fins a 9.600 €: Contractació indefinida a jornada completa, amb un període mínim de permanència de sis mesos i ampliable a dos períodes successius de tres mesos cadascú fins als 12 mesos.
- Fundación MAPFRE: 500 ajuts a la contractació que suposi generació de nous llocs de treball per una durada de 9 mesos.- - Ajuts de 2.700 € (en 9 mensualitats de 300 €) per contractes de mitja jornada.
- Ajuts de 4.500 € ( en 9 mensualitats de 500 €) per contractes a jornada completa

Inscripció en el següent: ENLLAÇ

Per a més informació, contactar amb rrhh@aeball.net o al 93 337 04 50

#TreballemPerGuanyarElFutur #EActiVate

Activitat emmarcada en la Setmana de la FP de L’Hospitalet.


Ampliar imagen


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona