Català · Español · Inglés Asóciate


    Usuari
    ContrasenyaPara consultar la base de datos de empresas asociadas haga click aquí.

Home >> ACTIVIDADES >> JORNADAS INFORMATIVAS

JORNADAS INFORMATIVAS

 Otras jornadas previstas durante el período ( 01/9/2017 - 30/09/2017 )

1a Sessió d’orientació “Factors crítics per vendre als Mercats Internacionals de Proximitat”
28/09/2017

Com a tret de sortida del Programa s’ha organitzat una SESSIÓ D’ORIENTACIÓ amb l’objectiu de donar resposta a les inquietuds de les PIMES davant la primera exportació.

La internacionalització empresarial és un camí que rarament és fàcil ni curt. El més important és comptar amb l'acompanyament adequat per evitar els errors que tot nou procés comporta.

PROGRAMA:

Es treballaran els elements bàsics en l’elaboració d’un perfil d’internacionalització empresarial, entre d'altres:

- Està la meva empresa preparada per afrontar processos exportadors?
- Quines són les decisions crítiques ?
- Com promociono l’empresa i el meu producte a l'exterior?
- Com reaccionar davant la primera oportunitat de venda?
- Pagar i cobrar en els mercats exteriors de proximitat

PONENT:
Sr. Josep Mª Cervera, Director del Programa d’Internacionalització de Proximitat, és Doctorat en Política Comercial Internacional, MBA per l'IESE, MTP per la Harvard Kennedy School of Government, també ha cursat el Global Program de la Georgetown University.

És mediador internacional certificat pel CICAC, i membre actiu del Chattered Institute of Arbitrators (CIArb). Ha treballat en el desenvolupament de mercats i negociacions comercials d'alt nivell per a grans multinacionals i institucions multilaterals com el World Bank i la World Trade Organization durant els deu últims anys ha treballat com a Director Internacional de la Cambra de Comerç de Barcelona. Soci fundador de Business & Diplomacy i Director de Diplomàcia corporativa i desenvolupament de negoci del CEI Escola Diplomàtica de Barcelona.CLAUSURA DEL PROGRAMA SUPERIOR “TECNOLOGIES I INNOVACIONS SMART APLICABLES ALS POLÍGONS INDUSTRIALS: MOBILITAT I BIG DATA”
27/09/2017
Jornada: Protegeixi la seva empresa de riscos delictius
20/09/2017

Des d’AEBALL/UPMBALL hem organitzat una jornada relativa a la nova responsabilitat penal de les persones jurídiques, per conèixer en primícia els elements clau, el marc legal que regula la comissió de delictes a les empreses i els requisits per implantar adequadament un sistema de Compliance Penal, en base al què està estipulat, entre d’altres normes, a la UNE 19601.

PROGRAMA:

09:30 h. Recepció dels assistents i presentació, a càrrec de Miquel Fortuny, advocat penalista, soci director de Fortuny Legal (*).
09:45 h. La responsabilitat penal de les persones jurídiques, a càrrec de Gonzalo Ramón y Cajal (**), advocat penalista i assessor en Compliance de Fortuny Legal.
10:00 h. La nova norma UNE 19601: aspectes clau i incidència futura en els Models de Prevenció de Delictes, a càrrec de Miquel Fortuny.
11:15 h. Precs i preguntes.
11:30 h. Fi de la sessió.

PONENTS:
(*) Bio Miquel Fortuny: Professor Universitat Abat Oliba CEU, Carlos III Madrid i Complutense de Madrid. Formador Escola d'Administració Pública de la Generalitat de Catalunya (EAPC). Miquel és advocat penalista, especialista en delictes econòmic-corporatius, amb 20 anys d'exercici professional, dins dels quals ha dirigit i desenvolupat diversos projectes de Corporate Compliance, així com ha assumit la defensa penal corporativa d'empreses i directius davant els tribunals.
(**) Bio Gonzalo Ramón y Cajal: Doble titulació Dret i ADE - Universitat Europea de Madrid. Gestió estratègia i implementació del Sistema de Compliance i GRC a Volkswagen-Audi Espanya. Gonzalo és advocat i assessor en Compliance, especialista en delictes econòmic-corporatius, amb experiència en l'estratègia i implementació del sistema de Corporate Compliance i en qüestions relatives a GRC.
SEPTIEMBRE 2017  
DL DM DC DJ DV DS DG
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  

Día con actividad
Día actual
 ASOCIACIÓN EMPRESARIAL DE L'HOSPITALET Y BAIX LLOBREGAT - AEBALL * UNIÓN PATRONAL METALÚRGICA DE L'HOSPITALET Y BAIX LLOBREGAT - UPMBALL.
Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha - 08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona * Telf. 93.337 04 50 . E-mail :aeball@aeball.net . Nota legal . Créditos
AEBALL · UPMBALL · INFORMACIÓN · ACTIVIDADES · SERVICIOS · ÁREA SOCIOS · CONTACTO