Ventajas y descuentos
Ver todos los acuerdos

BUFETE ESCURA

Ventajas y descuentos Des d' AEBALL / UPMBALL hem arribat a un acord amb Bufete Escura, un dels despatxos d'advocats i economistes de major prestigi a Barcelona amb una llarga tradició de servei que l’ha convertit en el bufet de referència de múltiples associacions empresarials i d'un important nombre d'empreses.

L’assessorament inicial serà GRATUÏT per les empreses associades, que a més gaudiran d’un 30% de descompte sobre les tarifes d’Escura.

El bufet posa a disposició dels nostres associats serveis d’assessoria en diferents àmbits: Jurídic-Mercantil (dret societari, contractes, constitucions, reorganitzacions, tancaments empresarials), Jurídic-Processal (recuperació de morosos, civil, penal), Recursos Humans (àmbit jurídic), Consultoria empresarial, Protecció de dades, Assessoria Fiscal i Comptable i Assessoria Concursal.

Des d’AEBALL / UPMBALL destaquem especialment els següents serveis del conveni:

- Taules de treball en matèria concursal: Les empreses amb dificultats que vulguin assessorament sobre la gestió o estratègia a seguir amb el propòsit d’evitar o minimitzar l’impacte de la crisi segons la normativa concursal, poden participar a les taules de treball d’Escura, on es realitza un anàlisi específic de cada situació, i es plantegen les diferents solucions. És fonamental prendre en aquest sentit les decisions adequades a efectes d’evitar caure en qualsevol responsabilitat, especialment la concursal, que s’ha endurit el darrer any. Les taules de treball es realitzen de forma individualitzada o en petits grups, i tenen caràcter gratuït per les empreses associades.

- Taules de treball en matèria laboral: La nova normativa laboral i les constants modificacions estan acumulant una experiència pràctica que és convenient compartir. La manca de jurisprudència, de moment, dificulta la resolució de dubtes i la presa de decisions. A les taules de treball es realitza un anàlisi específic de cada problemàtica per poder donar solucions concretes, i les reunions estan a càrrec d’un advocat laboralista especialitzat. Són també individualitzades o en petits grups, i tenen caràcter gratuït pels socis.

- Recuperació d’impagats: Escura proporciona gratuïtament als nostres socis (excloent el cost del burofax) la reclamació prèvia al deutor que exigeix la normativa per acreditar el intent de recuperació del crèdit, a efectes fiscals.

- Nou procediment de liquidació d’IVA en obres i construcció: Escura disposa d’experts que assessoren als nostres socis de forma gratuïta.
<< VolverAvda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona