Ventajas y descuentos
Ver todos los acuerdos

BANKINTER

Ventajas y descuentos Li recordem que tenim un acord de col·laboració amb Bankinter, grup bancari que disposa d’una xarxa de 347 oficines, 152 Centres de Pimes, 51 Centres de Banca Corporativa, 46 de Banca Privada, 546 Oficines Virtuals i 979 agents. Els clients de Bankinter també poden operar amb el banc mitjançant els canals alternatius com la banca telefònica i Internet, per canalitzar eficientment l’operativa financera de la seva empresa. Bankinter ofereix una de les gammes de productes i serveis especials per a Internet més completes, amb tarifes inferiors a les que l’apliquen a altres canals. Més de 50.000 empreses són clients permanents de la web de Bankinter.

En virtut del conveni de col·laboració, Bankinter ofereix a les empreses associades a AEBALL / UPMBALL, així com als seus empleats, directius i empresaris, productes i serveis en condicions molt especials:

CONDICIONS ESPECIALS AMB BANKINTER

- Les empreses associades podran gaudir dels avantatges de la Multilínea Finançament un producte dissenyat per que amb una sola signatura puguin abarcar totes les seves necessitats actuals i futures de crèdits, prèstecs, avals, descomptes, domiciliacions, factoring, crèdits multidivisa, finançament d’importació i exportació, gestió integral de pagament, negoci documentari...amb uns costos únics d’apertura i renovació.

- A més, podran gaudir dels serveis, la tecnologia, i la multicanalitat de Bankinter i beneficiar-se de condicions personalitzades en els productes i serveis Bankinter que tenen a la seva disposició.

- Els empresaris, directius i empleats de les empreses associades podran gaudir de condicions molt especials en serveis com Compte Nòmina Plus, Traspàs de Valors, i Traspàs de Fons d’Inversió i EPSV's

Adjuntem (només visible des de la part privada per associats) un annex amb informació detallada sobre els productes oferts i un llistat de les oficines de Bankinter situades al nostre territori.
Algunos documentos anexos sólo son accesibles desde la zona exclusiva para socios


DOCUMENTOS ANEXOS:<< VolverAvda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona